Zet bestanden zeker over: 3 beste computerprogramma`s voor jouw delen betreffende bestanden ervoor pc

U kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor uw computer kan moeilijk bestaan. Moderne overvloed biedt toch veel oplossingen. In deze artikel leert u waarmee u beslist programma kiest om bestanden naar jij computer betreffende te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u zullen zoeken plus welke als de drie beste word beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een precies -programma aan het op internet overzetten van bestanden bij kiezen, zouden u aan verschillende tonen letten. Lees hier langduriger over.

Beveiliging

Dit zijn het eerste dat aangaande je opkomt. We dan moet niet die persoonsgegevens aangaande handen staan van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Allemaal -services dit in dit artikel aanlanden beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat tot uw bureaus geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is dezelfde onderwerp aan een apart artikel, zeker laat de de van specialist is.

Gemak

Deze is zeker van de belangrijkste factoren bij het opgegeven kiezen betreffende een -platform. Deze omvatten functies die het bestaan van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

U gemak van het opslaan van bestanden – jij moet jouw bestanden waarin u geïnteresseerd bent door een paar stappen vinden.

Keuze om papieren rechtstreeks in uw repository te creëren. Om dit te doen, worden dikwijls aanvullende medewerkers geïntegreerd.

De moet maximale controle beschikken over over jullie verzenden of ontvangen met bestanden.

Indien het bestand kan worden bewerkt, zou het de geschiedenis betreffende het opereren zijn.

Het is erg geweldig indien er op de pc-versie ook zeker mobiele versie komt.

Prijzen

Iedereen wil het beste tarief kiezen met betere prijs plus niet te dikwijls betalen voordat wat je niet betreffende plan leven te bedienen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft en enige niet.

Volledige grootte betreffende downloadbare bestanden

Het krijtwit dat die cijfer toch wel anders is in nl.dataroom-providers.org opslagservices. Ondertussen sommige jullie toestaan vanwege bestanden van 250 Gb of langer te downloaden, zijn meerdere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jij service van Apple zijn beschikbaar voordat eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaan een geheel van allemaal Apple-services, deze niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar mede Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het leidend voordeel bestaat de express synchronisatie van bestanden voor alle iphone 4, waardoor zij snel toegankelijk zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en meerdere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk erin.

Het laadstation kan ook dienen indien een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de schijf als server te benutten om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven betreffende gezinstoegang ervoor maximaal 5 personen, en dit zou winstgevend bestaat.

Dropbox

Dropbox is absoluut van de oudste en populairste clouddatarooms.

U heeft veel coole tools die de arbied vereenvoudigen. Mooie tips betreffende de registratie en installatie van de applicatie en een duidelijke interface versnellen u aanpassingsproces. Lees meer dichtbij onboarding in uw applicaties op dit product.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: de mogelijkheid om tegelijk te bewerken in 1 bestand, opmerkingen achter bij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te horen en jullie prullenbak. Jullie kunt verwijderde bestanden daarnevens zien in uw map waar ze zijn voordat zij werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit met het Google-systeem, wat zeker snelle plus gemakkelijke into met bestaan andere medewerkers betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en andere.