Wat is een bulletjournal? Voordelen van het bijhouden van wat u doet

Wat is een bulletjournal? Voordelen van het bijhouden van wat u doet

Een van de meest populaire vormen van journalistiek van vandaag is wat gewoonlijk het bullet-journaal wordt genoemd. Een bullet-journaal is in wezen een notitieboekje dat de beste eigenschappen van een notitieblok en het desktop-notitieblok combineert in één handig dagboek. Het bullet-journaal is ontstaan uit de behoefte aan meer georganiseerd schrijven en dagboeken door mensen die sterk betrokken zijn bij veel verschillende activiteiten en die geen tijd hebben om alles wat ze doen in een gewoon dagboek op te schrijven. Het dagboek kan u helpen uw gedachten, gevoelens, acties, dromen, doelen, plannen, inspiraties, stress en meer te ordenen in een methode die het gemakkelijker maakt om op het goede spoor te blijven met al uw activiteiten op weg naar succes.

Wat is een bulletjournal?

Het journal aangenaam is een vorm van journalistiek die zich richt op het bereiken van doelen, monitoring en organisatie binnen de grenzen van een schrijfapparaat. Het lijkt veel op een traditionele planner, maar bevat ook veel actielogboeken, takenlijsten, dagboektracks, trackingtools, mindfulness-activiteiten, visualisatiepagina's, ideeën, verhalen, citaten, reflecties en nog veel meer. Door gebruik te maken van alle functies en voordelen van deze unieke vorm van journaling, kunt u alles wat u doet bijhouden in een fractie van de tijd die momenteel voor de meeste mensen beschikbaar is.

Net als een traditioneel notitieblok of notitieboekje heeft bullet journaling zijn voordelen en toepassingen. Het belangrijkste voordeel van dit schrijfsysteem is het gemak en gemak dat het biedt aan degenen die het gebruiken. Er zijn zoveel verschillende soorten bullet journaling trackers en journals dat het moeilijk is om precies bij te houden welke goed zijn en welke niet, daarom heb ik dit artikel voor je samengesteld. Dit artikel gaat in op drie van de belangrijkste voordelen van schrijven op papier: het bijhouden en organiseren, opslaan en vergelijken van notities en het gebruik van motivatie als richtlijn.

Klik hier voor meer informatie: http://mylovelynotebook.nl/