Barbecue-vlees: hoe ze beter te maken

bbq vlees

Als je van bbq-ribben houdt, moet je naar een lokale barbecue of vlees laten zien.

Als u echter echt goede smakende bbq-ribben wilt, moet u naar een goede BBQ-ribgebraad gaan. Sommige van de grootste supermarkten hebben eigenlijk geweldige BBQ-ribbraadstukken, maar winkelen meestal niet in een winkel die voedsel verkoopt voor BBQ. Praat met je lokale slager over hun BBQ-ribben. Ze hebben misschien een oud vlees dat ze bereid zijn om je te verkopen. Je wilt waarschijnlijk jonge gesneden vlees, omdat oud vlees veel moeilijker vlees produceert met een meer unieke smaak.

Sommige van de meest unieke en smakelijke BBQ-vlees is gemaakt van het maken van potbraadstukken. Normaal gesproken, wanneer je een braadstuk maakt, is het vlees al gedaan. Dit komt omdat, vaak, de vloeistof die wordt gebruikt in het potboerast voldoende is om het vlees vochtig te houden. De volgende stap is om het marmering toe te voegen, dat de vloeistof is die BBQ geeft, wrijf de kenmerkende smaak.

Een van mijn favoriete dingen over BBQ-koken is hoe gemakkelijk het is om een verscheidenheid aan nieuwe smaken te creëren door verschillende soorten specerijen en sauzen te gebruiken. Wanneer je vlees met BBQ RUB raakt, krijg je nog beter smakend vlees omdat het marbling ook helpt om te verzegelen in die smaken. Nog beter is het koken van het vlees op een grill, die nog beter sluit. De reden dat ik houd van het grillen over pannen is omdat het sneller is en je kunt het vlees rechtstreeks op de hete grill koken.

Barbeque-saus is wat de BBQ-vleestaart maakt.

Er zijn tientallen verschillende soorten sauzen beschikbaar, maar sommige onderscheiden er voor mij. In het bijzonder is de BBQ-saus die ik het leukst vind, een sojas-gebaseerde barbecue saus die een sterk smaakbasis biedt met een vleugje soja. Een andere favoriete sausoptie is tomatensaus, die een robuuste smaak biedt met een mooie dikke textuur. Het maakt niet uit wat voor soort barbecuesaus u gebruikt, onthoud dat uw doel is om uw vlees te voorzien van zoveel smaak en zoveel van de originele ingrediënten (rode pepervlokken, uienpoeder, enz.)

Naast het werkelijke BBQ-recept zijn er tientallen andere overwegingen om na te denken bij het koken van BBQ-vlees. Zorg er eerst voor dat u zo veel mogelijk vetgehalte van het vlees verwijdert voorafgaand aan het koken. Vetgehalte kan variëren afhankelijk van de bezuinigingen die u gebruikt. Probeer ook te vermijden om grote stukken vet in het midden van een snede te gebruiken, omdat dit de kans op het vlees droog en vezelig wordt.

Als je op zoek bent om de smaak van je BBQ-vlees te verbeteren, is een suggestie om het te roken. Roken Het vlees helpt om de natuurlijke smaak en textuur van het vlees voor een langere periode te behouden. Zonder de toegevoegde rookmaak, zou het snel vergaan na slechts een paar uur koken. Om uw BBQ-vlees te roken, voegt u eenvoudig uw barbecuesaus toe en borstel er een dunne laag olie eroverheen. Laat het dan alleen laten drogen en warm worden. Terwijl het vlees kookt, zal het van nature de smaak van de barbecuesaus absorberen, evenals alle andere ingrediënten die worden gebruikt om het te seinen.

Klik hier voor meer informatie: https://cooltomeatyou.nl/